SPECIJALNA ponuda na splavu Amsterdam

30/11/2018

Novosti

Jedan od najlepših restorana u Beogradu, splav restoran Amsterdam, koji je smešten na Zemunskom keju, može se pohvaliti odličnom hranom i pićem, gostima koji mu se redovno vraćaju, ali i najlepšim pogledom na Dunav.

Ovo je prava oaza mira za porodične ljude, odlično mesto za okupljanjanje prijatelja, ali i za parove koji žele pravu romantičnu večeru.

Restoran je uvek pun iznenađenja, a tako će biti i sutra, 1. decembra, kada će se služiti degustacioni meni pripremljen od strane kulinarskih stručnjaka ovog restorana.

Gosti će na svom tanjiru moći da dobiju pravi miks ukusa, od krem supe od čičoka sa uljem tartufa, štapića sa maslinama i ajoli dipom, do hrskavih pačijih konfita sa vijetnamskom salatom.

Za sam kraj moći će da se zaslade preukusnom čokoladnom tortom sa lešnicima.

Ceo meni koštaće samo 1190 dinara, a ova akcija će nastupiti od 18 časova i trajaće sve do ponoći. Dobroj atmosferi doprineće dve gitare koje će do ponoći svirati hitove ex- yu, pop i narodne muzike.

Sve su to razlozi da sutra posetite restoran Amsterdam, jer je dobar provod zagarantovan.

Ostale aktuelnosti

restoran ahh riba hrana 13
plus

Najbolji fine dining restorani u Beogradu 

Kategorija: Zanimljivosti

17.04.2019

Da li vam se desilo da čujete za fine dining restorane i da se zapitate šta je to zapravo?! Ukoliko jeste, onda je ovo pravo mesto na kojem se možete...

restoran despacito 5
plus

10 najboljih restorana u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

15.04.2019

Ukoliko ste u potrazi za mestom koje će vas u potpunosti kupiti svojom atmosferom, savršenim ambijentom i što je najbitnije odličnom hranom, na pravom ste...

restoran sesir moj 4
plus

10 najskupljih jela na svetu

Kategorija: Zanimljivosti

12.04.2019

Svaki čovek na svetu ima neko svoje omiljeno jelo. Nekada su to najobičnija jela, jela koja nas vežu za detinjstvo, ali ima i onih koje volimo jer sadrže...