SPECIJALNA ponuda na splavu Amsterdam

30/11/2018

Novosti

Jedan od najlepših restorana u Beogradu, splav restoran Amsterdam, koji je smešten na Zemunskom keju, može se pohvaliti odličnom hranom i pićem, gostima koji mu se redovno vraćaju, ali i najlepšim pogledom na Dunav.

Ovo je prava oaza mira za porodične ljude, odlično mesto za okupljanjanje prijatelja, ali i za parove koji žele pravu romantičnu večeru.

Restoran je uvek pun iznenađenja, a tako će biti i sutra, 1. decembra, kada će se služiti degustacioni meni pripremljen od strane kulinarskih stručnjaka ovog restorana.

Gosti će na svom tanjiru moći da dobiju pravi miks ukusa, od krem supe od čičoka sa uljem tartufa, štapića sa maslinama i ajoli dipom, do hrskavih pačijih konfita sa vijetnamskom salatom.

Za sam kraj moći će da se zaslade preukusnom čokoladnom tortom sa lešnicima.

Ceo meni koštaće samo 1190 dinara, a ova akcija će nastupiti od 18 časova i trajaće sve do ponoći. Dobroj atmosferi doprineće dve gitare koje će do ponoći svirati hitove ex- yu, pop i narodne muzike.

Sve su to razlozi da sutra posetite restoran Amsterdam, jer je dobar provod zagarantovan.

Ostale aktuelnosti

splav restoran amsterdam 24
plus

I ove nedelje restoran Amsterdam ima fantastičnu ponudu!

Kategorija: Novosti

04.12.2018

Ljubitelji dobre hrane, predivnog pogleda na reku i modernog enterijera redovni su gosti splava restorana Amsterdam na Zemunskom keju koji sve ovo ima u svojoj...

dani ade bojane riblji specijaliteti
plus

Jubilarni 10. festival morskih specijaliteta Dani Ade Bojane u restoranu Sent Andrea

Kategorija: Novosti

23.11.2018

Lepotica crnogorskog primorja, Ada Bojana, nije samo omiljena lokacija za turiste, već i pravi raj za one koji vole morske plodove visokog kvaliteta. Ipak...

nova godina naslovna
plus

Gde ići za Novu 2019. godinu - Najbolji novogodišnji dočeci u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

06.11.2018

Obzirom na to da je jesen veoma topla ove godine, čini nam se da je Nova godina još daleko. Ipak, ona je tik pred vratima i doći će brže nego što iko...