SPECIJALNA ponuda na splavu Amsterdam

30/11/2018

Novosti

Jedan od najlepših restorana u Beogradu, splav restoran Amsterdam, koji je smešten na Zemunskom keju, može se pohvaliti odličnom hranom i pićem, gostima koji mu se redovno vraćaju, ali i najlepšim pogledom na Dunav.

Ovo je prava oaza mira za porodične ljude, odlično mesto za okupljanjanje prijatelja, ali i za parove koji žele pravu romantičnu večeru.

Restoran je uvek pun iznenađenja, a tako će biti i sutra, 1. decembra, kada će se služiti degustacioni meni pripremljen od strane kulinarskih stručnjaka ovog restorana.

Gosti će na svom tanjiru moći da dobiju pravi miks ukusa, od krem supe od čičoka sa uljem tartufa, štapića sa maslinama i ajoli dipom, do hrskavih pačijih konfita sa vijetnamskom salatom.

Za sam kraj moći će da se zaslade preukusnom čokoladnom tortom sa lešnicima.

Ceo meni koštaće samo 1190 dinara, a ova akcija će nastupiti od 18 časova i trajaće sve do ponoći. Dobroj atmosferi doprineće dve gitare koje će do ponoći svirati hitove ex- yu, pop i narodne muzike.

Sve su to razlozi da sutra posetite restoran Amsterdam, jer je dobar provod zagarantovan.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...