SPOJ MUZIKE I UKUSNE HRANE: Idealni restorani za veselo subotnje veče

27/01/2018

Novosti

Restoran

Subota je pravi dan za opuštanje i uživanje sa prijateljima ili voljenom osobom. Ako volite dobar zalogaj, izlaske i muziku, zašto ne biste to sve objedinili?

Predstavljamo vam najbolje restorane sa muzikom u kojima ćete se provesti sjajno ove subotnje večeri.

KONOBA AKUSTIK

Konoba Akustik je pravo mesto za sve koji žele da uživaju u vrhunskom gurmanskom iskustvu uz zvuke dobre muzike. Postala je veoma popularno mesto za izlazak, a subotom su rezervacije obavezne jer svi žele da se provode ovde.
Veliki izbor jela spremljenih po tradicionalnim ukusima, široka karta pića i vesela atmosfera razlog su zašto se svi vraćaju u ovu konobu.

Za sjajnu muziku ove večeri biće zaduženi Jovana Tančić i Kodeks bend, tako da je dobar provod zagarantovan.

Muzički program počinje u 21h i traje do 03h.

Konoba Akustik

RESTORAN DVA JELENA

Ako ste se uželeli boemskog života, nema boljeg načina da ga se prisetite od posete Skadarliji i kultnog restorana Dva jelena.

Njihov meni je poznat svi gurmanima, a u večernjim časovima veče će vam dodatno uveseliti note starogradske muzike koje će za vas svirati tamburaši.
Nema boljeg načina da osetite čari starog Beograda, a ujedno uživate u dobroj hrani i pesmama minulih dana.

Restoran Dva jelena

RESTORAN CROSS

Ukoliko više preferirate zabavnu muziku i internacionalne specijalitete, onda će vam se sigurno svideti šta Caffe restoran Cross ima da ponudi u subotu uveče.
Sjajni Noturno bend zagrejaće atmosferu svirajući najveće hitove naše i strane muzike, a ukoliko ogladnite uvek možete naručiti nešto sa veoma eklektičnog menija. Subota je i pravo veče da ovde probate raznobojne koktele o kojima priča ceo grad.
Ako je đuskanje uz dobar zalogaj ono što tražite ove večeri, onda je restoran Cross idealno mesto za vas.

Caffe Restoran Cross

RESTORAN LITTLE BAY

Restoran Little Bay je savršen prostor za sve koji ove subote žele da uživaju u klasičnoj muzici i operskim arijama.
Osim svog neobičnog, elegantnog i baroknog dizajna enterijera koji podseća na ekskluzivno pozorište, jelovnik ovog restorana takođe je jedinstven i raznovrsan.

Vrhunska hrana i kvalitetna muzika zaštitni su znak restorana Little Bay, a on je ujedno i jedini restoran u Beogradu sa repertoarom klasične muzike.

U subotu veče, operska zvezda Aleksandra Alivojvodić (sopran) i Nemanja Nikolić (pianista) za vas nastupaju od 20:30h, a njihov sjajan performans ostaviće vas bez daha.

Uživanje u slasnim jelima uz operu uživo – to može samo restoran Little Bay.

Restoran Little Bay

NAPOMENA: Rezervacije za sve restorane su besplatne, ali obavezne. Vaše mesto možete rezervisati na broj telefona 066/00-24-00 ili putem online rezervacije.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...