SRPSKA NOVA GODINA JE PRED VRATIMA: Najbolji restorani za doček sa stilom

12/01/2018

Zanimljivosti

Srpska Nova godina slavi se sa prsakom u Beogradu. Iako je manje popualrna od obične Nove godine, svi gledaju da izađu negde i proslave je kako dolikuje.
Ako želite kompletan paket i glamurozno veče, bez brige o hrani i piću, onda se prepustite profesionalcima i provedite 13, januar u restoranu.
Evo najboljih za tu priliku:

HOTEL JUGOSLAVIJA

Posle spektakularnog dočeka Nove godine, još jednom imate priliku da se sjajno provedete u ovom ekskluzivnom prostoru.

Prelep ambijent odiše glamurom, a ogroman parking sa kompletnim video nadzorom i obezbeđenjem kako u objektu tako i ispred njega je velika prednost. Cene karata se kreću od 25eura, a u njih je uključena bogata večera i piće tokom cele večeri.

Za sjajnu atmosferu i vrhunsku muziku pobrinuće se popularni pevač Peđa Medenica, a celu ponudu možete pogledati OVDE.

Hotel Jugoslavija

MILOŠEV KONAK

Tradicionalna proslava srpske Nove godine ne može proći bolje od dočeka u restoranu Milošev konak. Ovaj restoran datira još od pre Drugog svetskog rata, ima istorijski značaj i nalazi se u ambijentalnom zaštićenom prostoru, jer je nekada služio za lične potrebe Miloša Obrenovića.

Odiše autentičnošću i tradicijom, a all inclusive varijanta doprineće tome da se osećate bezbrižno i veselo provedete veče.

Sva mesta su sedeća i restoranska, a u cenu je uračunata bogata večera i neograničeno piće.

Vanja Zelenski & Oliver Twist band & Marija Maraja Mitić (Zvezda Granda) biće zaduženi za muzički program, a celokupnu ponudu ovog restorana za srpsku Novu godinu pogledajte OVDE.

Restoran Milošev konak

HOTEL SLAVIJA

Ako želite da srpsku Novu godinu provedete u centru dešavanja, onda je Hotel Slavija sjajan izbor. Hotel je idealno pozicioniran na najatraktivnijem beogradskom trgu, a renovirana banket sla gde se održava doček odiše glamurom i prijatnom atmosferom. Osoblje je ljubazno, profesionalno i iskusno u priređivanju ovakvih događaja, tako da će se i ovog puta pobrinuti da doživite nezaboravnu noć.

Pošto je muzika jedan od najbitnijih segmenata dobrog provoda, provereni ZAZOV bend i Ana Sarić upotpuniće doček sjajnim hitovma strane i domaće muzike.

Raskošan gastronomski meni i širok asortiman pića uključen je u cenu, a sve informacije pogledajte OVDE.

Hotel Slavija

 

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...