SRPSKA NOVA GODINA JE PRED VRATIMA: Najbolji restorani za doček sa stilom

12/01/2018

Zanimljivosti

Srpska Nova godina slavi se sa prsakom u Beogradu. Iako je manje popualrna od obične Nove godine, svi gledaju da izađu negde i proslave je kako dolikuje.
Ako želite kompletan paket i glamurozno veče, bez brige o hrani i piću, onda se prepustite profesionalcima i provedite 13, januar u restoranu.
Evo najboljih za tu priliku:

HOTEL JUGOSLAVIJA

Posle spektakularnog dočeka Nove godine, još jednom imate priliku da se sjajno provedete u ovom ekskluzivnom prostoru.

Prelep ambijent odiše glamurom, a ogroman parking sa kompletnim video nadzorom i obezbeđenjem kako u objektu tako i ispred njega je velika prednost. Cene karata se kreću od 25eura, a u njih je uključena bogata večera i piće tokom cele večeri.

Za sjajnu atmosferu i vrhunsku muziku pobrinuće se popularni pevač Peđa Medenica, a celu ponudu možete pogledati OVDE.

Hotel Jugoslavija

MILOŠEV KONAK

Tradicionalna proslava srpske Nove godine ne može proći bolje od dočeka u restoranu Milošev konak. Ovaj restoran datira još od pre Drugog svetskog rata, ima istorijski značaj i nalazi se u ambijentalnom zaštićenom prostoru, jer je nekada služio za lične potrebe Miloša Obrenovića.

Odiše autentičnošću i tradicijom, a all inclusive varijanta doprineće tome da se osećate bezbrižno i veselo provedete veče.

Sva mesta su sedeća i restoranska, a u cenu je uračunata bogata večera i neograničeno piće.

Vanja Zelenski & Oliver Twist band & Marija Maraja Mitić (Zvezda Granda) biće zaduženi za muzički program, a celokupnu ponudu ovog restorana za srpsku Novu godinu pogledajte OVDE.

Restoran Milošev konak

HOTEL SLAVIJA

Ako želite da srpsku Novu godinu provedete u centru dešavanja, onda je Hotel Slavija sjajan izbor. Hotel je idealno pozicioniran na najatraktivnijem beogradskom trgu, a renovirana banket sla gde se održava doček odiše glamurom i prijatnom atmosferom. Osoblje je ljubazno, profesionalno i iskusno u priređivanju ovakvih događaja, tako da će se i ovog puta pobrinuti da doživite nezaboravnu noć.

Pošto je muzika jedan od najbitnijih segmenata dobrog provoda, provereni ZAZOV bend i Ana Sarić upotpuniće doček sjajnim hitovma strane i domaće muzike.

Raskošan gastronomski meni i širok asortiman pića uključen je u cenu, a sve informacije pogledajte OVDE.

Hotel Slavija

 

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...