Starbucks plasira tri nove FLAŠIRANE KAFE koje će biti dostupne u supermarketima

25/10/2017

Zanimljivosti

Starbucks frapućino od bundeve

Starbucks je franšiza koja je rasprostranjena po celom svetu. Iako kod nas još uvek nije stigla, ova kafeđinica u većim gradovima sveta može se naći na svakom koraku. Još malo, pa ćemo i mi moći da uživamo u čarima Starbucks-a, jer je otvaranje prvog lokala ovog brenda u Srbiji planirano u toku 2018. godine.

Evropljani su možda pomalo skeptični prema ovom konceptu i više preferiraju kafiće gde uz dobar espreso mogu da uživaju u jutru, ali kada ste u žurbi kafa za poneti Starbucks odličan je izbor.
Obzirom na to da je današnji tempo života veoma ubrzan, kafa za poneti je jedina opcija za razbuđivanje mnogih, pa tako i redovi u Starbucks-u znaju da budu podugački.

Ukoliko nemate vremena ni za kafu za poneti, ova kompanija našla je rešenje – od sledeće godine, u prodavnicama će biti dostupna flaširana Starbucks kafa. Starbucks već prodaje kafe napitke u flaširanoj ambalaži, ali samo u svojim objektima.

Kompanija je prvo isprobala ovu ideju ubacivši flaširani late sa ukusom bundeve u supermarkete kao limitiranu seriju posvećenu jeseni, a izgleda da im se ovaj potez isplati obzirom na to da će od nove godine u radnjama biti dostupna još tri vrste kafe pića:

  • Single-Serve Cold Brew, sa ukusom vanile i smokve i sa ukusom nezaslađene crne kafe

Starbucks Cold Brew flaširani kafe napitak

  • Frappuccino sa bademovim mlekom,

Starbucks Frappuccino

  • Starbucks Doubleshot Coffee Smoothies sa bademovim mlekom i banane, sa ukusom vanile i meda i sa ukusom crne čokolade.

Starbucks Doubleshot Coffee Smoothies

Ova hladna kafe pića biće dostupna na policama od 2018. godine u Americi, a ostaje samo da se nadamo da će doći i na naše tržište.

Znatiželjni smo da probamo ukuse popularnog Starbucks-a, ali nije isključeno da ćemo se verovatno razočarati. Starbucks ima moćni marketing mehanizam koji ga i čini toliko popularnim, ali možda je u tome i sva čar.

Ipak ništa ne može zameniti šolju dobre, tradicionalne, crne kafe, a za one koji više vole kafe pića ima mnogo domaćih proizvoda tog tipa koji sigurno mogu stati rame uz rame sa Starbucks-ovim.
Možda ih čak i oduvati sa nogu.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...