Starbucks plasira tri nove FLAŠIRANE KAFE koje će biti dostupne u supermarketima

25/10/2017

Zanimljivosti

Starbucks frapućino od bundeve

Starbucks je franšiza koja je rasprostranjena po celom svetu. Iako kod nas još uvek nije stigla, ova kafeđinica u većim gradovima sveta može se naći na svakom koraku. Još malo, pa ćemo i mi moći da uživamo u čarima Starbucks-a, jer je otvaranje prvog lokala ovog brenda u Srbiji planirano u toku 2018. godine.

Evropljani su možda pomalo skeptični prema ovom konceptu i više preferiraju kafiće gde uz dobar espreso mogu da uživaju u jutru, ali kada ste u žurbi kafa za poneti Starbucks odličan je izbor.
Obzirom na to da je današnji tempo života veoma ubrzan, kafa za poneti je jedina opcija za razbuđivanje mnogih, pa tako i redovi u Starbucks-u znaju da budu podugački.

Ukoliko nemate vremena ni za kafu za poneti, ova kompanija našla je rešenje – od sledeće godine, u prodavnicama će biti dostupna flaširana Starbucks kafa. Starbucks već prodaje kafe napitke u flaširanoj ambalaži, ali samo u svojim objektima.

Kompanija je prvo isprobala ovu ideju ubacivši flaširani late sa ukusom bundeve u supermarkete kao limitiranu seriju posvećenu jeseni, a izgleda da im se ovaj potez isplati obzirom na to da će od nove godine u radnjama biti dostupna još tri vrste kafe pića:

  • Single-Serve Cold Brew, sa ukusom vanile i smokve i sa ukusom nezaslađene crne kafe

Starbucks Cold Brew flaširani kafe napitak

  • Frappuccino sa bademovim mlekom,

Starbucks Frappuccino

  • Starbucks Doubleshot Coffee Smoothies sa bademovim mlekom i banane, sa ukusom vanile i meda i sa ukusom crne čokolade.

Starbucks Doubleshot Coffee Smoothies

Ova hladna kafe pića biće dostupna na policama od 2018. godine u Americi, a ostaje samo da se nadamo da će doći i na naše tržište.

Znatiželjni smo da probamo ukuse popularnog Starbucks-a, ali nije isključeno da ćemo se verovatno razočarati. Starbucks ima moćni marketing mehanizam koji ga i čini toliko popularnim, ali možda je u tome i sva čar.

Ipak ništa ne može zameniti šolju dobre, tradicionalne, crne kafe, a za one koji više vole kafe pića ima mnogo domaćih proizvoda tog tipa koji sigurno mogu stati rame uz rame sa Starbucks-ovim.
Možda ih čak i oduvati sa nogu.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...