ŠTEDI VREME I ŽIVCE: Ova aplikacija znatno skraćuje čekanje u restoranu

01/09/2017

Zanimljivosti

Čekanje u restoranu

Nema ništa lepše nego izlaska u dobar restoran na romantičnu večeru ili ručak sa prijateljima, ali to je tokom radne nedelje teško izvodljivo.

Treba izdržati na poslu ceo dan, naći vreme koje svima odgovara, spremiti se, gubiti vreme u saobraćaju i leći na vreme kako bi ujutru bili orni za nove poslovne poduhvate. Čak i kada ste raspoloženi za to, uvek postoji mogućnost da ćete možda čekati da se oslobodi sto, da dođe konobar, da se spremi hrana, da dođe račun, a onda i plaćanje. U brzom tempu svakodnevnice ko ima vremena za to?

Hedonisti će reći da se za kvalitetan obrok uvek da naći vremena, ali oni koji ga nemaju i koji su nestrpljivi obradovać se kada čuju da postoji aplikacija koja veoma skraćuje ceo proces u restoranu.

Alliset vam pruža mogućnost da unapred naručite svoj jelo, da ga unapred platite i da vas ono čeka u zakazano vreme čim dođete u restoran.

Tako svoju pauzu za ručak ne morate provesti u pekari, već ćete imati vremena da jedete pravi obrok u obližnjem restoranu.
Sjajna stvar za sve koji su u žurbi, ali kao i većina inovacija ovog tipa, još uvek nije dostupna u našoj zemlji.

Alliset je prvo plasirana u San Francisku, ali već su joj se priključili i neki restorani u Njujorku. Plan je da se proširi na globalnom nivou, a dostupna je na svim telefonima koji koriste Android platformu, kao i na iPhone uređajima.

Ovo može transformisati način na koji se restorani uklapaju u vaš život.

- Mi težimo tome da restoranima omogućimo da gostima pružaju bolje iskustvo – sve što će gosta navesti da pomisli: “Ovo mesto je sjajno!” – zvanična je misija ove aplikacije.

Zvuči stvarno super, i ostaje da se nadamo da će uskoro zaživeti i u našem ugostiteljstvu.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...