ŠTEDI VREME I ŽIVCE: Ova aplikacija znatno skraćuje čekanje u restoranu

01/09/2017

Zanimljivosti

Čekanje u restoranu

Nema ništa lepše nego izlaska u dobar restoran na romantičnu večeru ili ručak sa prijateljima, ali to je tokom radne nedelje teško izvodljivo.

Treba izdržati na poslu ceo dan, naći vreme koje svima odgovara, spremiti se, gubiti vreme u saobraćaju i leći na vreme kako bi ujutru bili orni za nove poslovne poduhvate. Čak i kada ste raspoloženi za to, uvek postoji mogućnost da ćete možda čekati da se oslobodi sto, da dođe konobar, da se spremi hrana, da dođe račun, a onda i plaćanje. U brzom tempu svakodnevnice ko ima vremena za to?

Hedonisti će reći da se za kvalitetan obrok uvek da naći vremena, ali oni koji ga nemaju i koji su nestrpljivi obradovać se kada čuju da postoji aplikacija koja veoma skraćuje ceo proces u restoranu.

Alliset vam pruža mogućnost da unapred naručite svoj jelo, da ga unapred platite i da vas ono čeka u zakazano vreme čim dođete u restoran.

Tako svoju pauzu za ručak ne morate provesti u pekari, već ćete imati vremena da jedete pravi obrok u obližnjem restoranu.
Sjajna stvar za sve koji su u žurbi, ali kao i većina inovacija ovog tipa, još uvek nije dostupna u našoj zemlji.

Alliset je prvo plasirana u San Francisku, ali već su joj se priključili i neki restorani u Njujorku. Plan je da se proširi na globalnom nivou, a dostupna je na svim telefonima koji koriste Android platformu, kao i na iPhone uređajima.

Ovo može transformisati način na koji se restorani uklapaju u vaš život.

- Mi težimo tome da restoranima omogućimo da gostima pružaju bolje iskustvo – sve što će gosta navesti da pomisli: “Ovo mesto je sjajno!” – zvanična je misija ove aplikacije.

Zvuči stvarno super, i ostaje da se nadamo da će uskoro zaživeti i u našem ugostiteljstvu.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...