U SUSRET PRAZNICIMA: Novogodišnji porodični branč festival u restoranu Hush Hush

25/12/2018

Akcije

Restoran Hush Hush

Restoran Hush Hush je jedan od najboljih restorana u Beogradu. Ne samo što ima prelep ambijent i izvrsnu hranu, stalno se trudi da sojim gostima spremi neka lepa iznenađenja.

Tako je u duhu praznika, organizovana posebna akcija za novogodišnji porodični branč festival koji će se održati 30. i 31. decembra.

Koncept oba dana je zamišljen kao dečiji festival, gde će uz bogati švedski sto i živu muziku biti organizovano i pregršt aktivnosti za decu, kako bi i njima i nama ulepšali novogodišnje praznike.

Od 13h počinje Brunch, uz kompletnu postavku švedskog stola. Na meniju će se, naći razne vrste toplih i hladnih jela - selekcije raznih vrsta pršute, sireva, hladnih i toplih salata, potaži, izbor mesnih jela, mešani roštilj, razne vrste ribe, tatar biftek, razne vrste slatkiša, voća i ostalih delikatesa.
Kao i uvek u toku branča u restoranu Hush Hush očekuje vas specijalno iznenađenja koje tim kuvara ovog restorana sprema specijalno za ovu priliku.

Što se tiče zabave za najmlađe, program je sledeći:

Nedelja, 30.decembar

  • Standardni program animacije koja se inače organizuje za vreme branča - animatorke brinu o deci uz osmišljavanje raznih igara i aktivnosti
  • Novogodišnje "crtanje po licu"
  • Predstava "Snežana i 7 patuljaka" u izvođenju grupe glumaca pozorišta Dadov, sa početkom u 14h.
  • Profesionalno slikanje dece i Deda Mraza u posebno osmišljenoj scenografiji, kao i podela paketića.
    Napomena: Paketiće donose roditelji, na ulazu ih preuzima osoblje restorana. Veoma je važno je da je na svakom paketiću vidno napisano ime i prezime deteta koje ga prima.

Ponedeljak, 31. decembar

  • Standardni program animacije
  • Dolazak Deda Mraza u 14:30h – Deda Mraz će se pojaviti među okupljenim mališanima i ispričati im priču o svom putu sa Severnog pola i sankama i irvasima koje je, na žalost, izgubio. Zajedno sa decom ce krenuti da ih traži i doći će do scenografije sa jelkom gde će ih čekati postavljeni paketići.
  • Profesionalno slikanje dece sa Deda Mrazom, kao i pojedinačna dodela paketića (koje dostavljaju roditelji).

Cena branča je 1480 dinara po osobi, dok se za decu do 6 godina  ne naplaćuje. Za decu u uzrastu od 7 do 11 godina godine biće naplaćeno 50% od cene branča. Piće nije uračunato u cenu, dok su svi sadržaji za decu, živa muzika za odrasle i sve popratne aktivnosti besplatne, osim izrađenih profesionalnih fotografija koje se plaćaju posebno.

Sa željom da svojim gostima i njihovim mališanima ulepša novogodišnje praznike, restoran Hush Hush je organizovao ovaj sjajni dvodnevni događaj, prepun dobrog raspoloženja, kvalitetne hrane i lepog druženja.

Za sve informacije i rezervacije, pozovite 066/00-24-00 i obezbedite svoje mesto na vreme.

restoran hush hush 1

Restoran Hush Hush

Karađorđeva 2-4

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...