Ukrašavanje kapućina je prošlost: Iscrtavanje PENE PIVA je poslednji trend

19/03/2018

Zanimljivosti

Iscrtana pena piva

Već nam je poznato ukrašavanje pene kafe 3D printerima. Jedno vreme su slike na kapućninima i kafama sa mlekom bile vrlo popularne, a sada je ta tehnika prenesena na novo piće – pivo.

Kompanija koja je stvorila Coffee Ripples, mašninu koja može da odštampa bilo koju sliku na peni kafe, kreirala je skoro identični uređaj za ukrašavanje piva.

Beer Ripples je novo tehničko dostignuće koje koristi 3D tehnologiju štampanja, koje penu piva pretvara u slike visoke rezolucije za samo par sekundi.

Ukrašavanje pene piva

Baš kao i kod Coffee Ripples, gosti mogu izabrati bilo koju od postojaćih slika u memoriji mašine, ili preko aplikacije free Ripples dodati bilo koju sliku sa svog telefona koju požele na svom pivu.

Ovaj novi uređaj sigurno će podstaći ljubitelje piva da traže nešto što su do sada izbegavali – pivo sa više pene.

Iscrtana pena piva

- Uzbuđeni smo da predstavimo Beer Ripples i omogućimo personalizaciju piva kao što smo poslednje dve godine to radili sa kafom. Coffee Ripples već koriste velika imena poput Hiltona, Lavazza, Four Seasons, i kafići i restorani širom sveta. Sada, mesta koja su specijalizovana za pivo moći će da iskoriste mogućnosti koje Ripples pruža kako bi poboljšali svoju uslugu i poslovanje – objasnio je direktor kompanije, Josi Mešulam.

Sistem je predviđen samo za komercijalne potrebe ugostiteljskih objekata, tako da nažalost nije podoban za kućnu upotrebu. Iako je mali i praktičan, ovaj aparat uopšte nije jeftin – košta 3000 dolara, plus 1500 dolara godišnje za obaveznu taksu za pretplatu.

Aparat

Za barove koji se trude da se istaknu i postanu zvezda u svetu Instagrama, možda ovo i nije tako nerazumna cifra.
Sigurni smo da bi mnogi pohrlili u pivnicu koja služi pivo sa penom oslikanom prizorom koji poželite, tako da ovaj aparat može vrlo da se isplati.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...