Ukrašavanje kapućina je prošlost: Iscrtavanje PENE PIVA je poslednji trend

19/03/2018

Zanimljivosti

Iscrtana pena piva

Već nam je poznato ukrašavanje pene kafe 3D printerima. Jedno vreme su slike na kapućninima i kafama sa mlekom bile vrlo popularne, a sada je ta tehnika prenesena na novo piće – pivo.

Kompanija koja je stvorila Coffee Ripples, mašninu koja može da odštampa bilo koju sliku na peni kafe, kreirala je skoro identični uređaj za ukrašavanje piva.

Beer Ripples je novo tehničko dostignuće koje koristi 3D tehnologiju štampanja, koje penu piva pretvara u slike visoke rezolucije za samo par sekundi.

Ukrašavanje pene piva

Baš kao i kod Coffee Ripples, gosti mogu izabrati bilo koju od postojaćih slika u memoriji mašine, ili preko aplikacije free Ripples dodati bilo koju sliku sa svog telefona koju požele na svom pivu.

Ovaj novi uređaj sigurno će podstaći ljubitelje piva da traže nešto što su do sada izbegavali – pivo sa više pene.

Iscrtana pena piva

- Uzbuđeni smo da predstavimo Beer Ripples i omogućimo personalizaciju piva kao što smo poslednje dve godine to radili sa kafom. Coffee Ripples već koriste velika imena poput Hiltona, Lavazza, Four Seasons, i kafići i restorani širom sveta. Sada, mesta koja su specijalizovana za pivo moći će da iskoriste mogućnosti koje Ripples pruža kako bi poboljšali svoju uslugu i poslovanje – objasnio je direktor kompanije, Josi Mešulam.

Sistem je predviđen samo za komercijalne potrebe ugostiteljskih objekata, tako da nažalost nije podoban za kućnu upotrebu. Iako je mali i praktičan, ovaj aparat uopšte nije jeftin – košta 3000 dolara, plus 1500 dolara godišnje za obaveznu taksu za pretplatu.

Aparat

Za barove koji se trude da se istaknu i postanu zvezda u svetu Instagrama, možda ovo i nije tako nerazumna cifra.
Sigurni smo da bi mnogi pohrlili u pivnicu koja služi pivo sa penom oslikanom prizorom koji poželite, tako da ovaj aparat može vrlo da se isplati.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...