URNEBESNE: Torte u ČAST RAZVODA - trend koji ne jenjava

26/05/2018

Zanimljivosti

Torta za razvod

Svi koji su se venčavali znaju da je odabir svadbene torte jedan od bitnijih delova planiranja svadbe. Ipak, sada je to i slučaj i sa razvodom.
Torte koje slave razvod preplavile su društvene mreže, a neke su i urnebesno duhovite. Razvod braka, čak i prijateljski, nikada nije lak, a ove torte daju ovoj gorkoj situaciji makar malu dozu slatkoće i humora.

Ovaj trend toliko je uzeo maha, da se neki poslastičari posebno specijalizuju samo za izradu ovakvih torti.

Pogledajte kako izgledaju torte za razvod:

Kad Berbiki prekipi

Torta za razvod

Izgleda da ovoj Barbiki nije bilo dovoljno samo da pokopa svoj brak i uživa u razvodu. Ona je pokopala i Kena...

Problem rešen

Torta za razvod

Ova torta jasno pokazuje koji je bio problem u braku i koje je rešenje - mlada je šutnula mladoženju. U svakom pogledu.
A evo i muške varijante, koja je moramo priznati, znatno blaža.

Torta za razvod

Pristajem, pristala sam, sad sam gotova

Torta za razvod

Ova torta jasno pokazuje mišljenje ove osobe o braku u kome je bila. Kada na natpisu stoji: "Konačno slobodna", onda je vrlo jasno da je razvod bio pravi put kojim je ovaj par trebao da prođe.

Bacam đubre

Torta za razvod

Ok, ovo je prilično brutalno - mlada baca mladoženju u đubre sa natpisom: "Bacam smeće". Neko je tu nešto gadno zabrljao.

Jeeezivo

Torta za razvod

Sudeći po ovoj torti, nešto je pošlo strašno loše na putu ovog bračnog para. Dobro je da se sve završilo razvodom, jer da su ostali zajedno, možda bi se scena sa ove torte pretvorila u stvarnost. Da smo na mladoženjinom mestu, izvadili bismo zabranu prilaska, za svaki slučaj.

Sporazumno

Torta za razvod

Kada gledate torte za razvod, možete primetiti dosta nasilnih scena prema supružniku. Da li je to radi duhovitijeg efekta ili stvarno ima mržnje među njima, u to ne ulazimo. Ipak, pravo je osveženju videti ovakvu tortu, gde su oba bračna druga nasmejana i srećna što su se razveli. 

Mnogo je razloga za raskid braka, a neki su zaista neoprostivi. Ipak, iako retki, sporazumni razvodi u kojima ljudi ostaju prijatelji, mogući su. Zahtevaju dosta truda, ali stvaraju mnogo zdraviju sredinu - za bivše partnere, ali posebno za njihovu decu ako ih imaju. Tako da je ova torta stvarno osveženje u moru ogorčenih torti za razvod.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...