URNEBESNE: Torte u ČAST RAZVODA - trend koji ne jenjava

26/05/2018

Zanimljivosti

Torta za razvod

Svi koji su se venčavali znaju da je odabir svadbene torte jedan od bitnijih delova planiranja svadbe. Ipak, sada je to i slučaj i sa razvodom.
Torte koje slave razvod preplavile su društvene mreže, a neke su i urnebesno duhovite. Razvod braka, čak i prijateljski, nikada nije lak, a ove torte daju ovoj gorkoj situaciji makar malu dozu slatkoće i humora.

Ovaj trend toliko je uzeo maha, da se neki poslastičari posebno specijalizuju samo za izradu ovakvih torti.

Pogledajte kako izgledaju torte za razvod:

Kad Berbiki prekipi

Torta za razvod

Izgleda da ovoj Barbiki nije bilo dovoljno samo da pokopa svoj brak i uživa u razvodu. Ona je pokopala i Kena...

Problem rešen

Torta za razvod

Ova torta jasno pokazuje koji je bio problem u braku i koje je rešenje - mlada je šutnula mladoženju. U svakom pogledu.
A evo i muške varijante, koja je moramo priznati, znatno blaža.

Torta za razvod

Pristajem, pristala sam, sad sam gotova

Torta za razvod

Ova torta jasno pokazuje mišljenje ove osobe o braku u kome je bila. Kada na natpisu stoji: "Konačno slobodna", onda je vrlo jasno da je razvod bio pravi put kojim je ovaj par trebao da prođe.

Bacam đubre

Torta za razvod

Ok, ovo je prilično brutalno - mlada baca mladoženju u đubre sa natpisom: "Bacam smeće". Neko je tu nešto gadno zabrljao.

Jeeezivo

Torta za razvod

Sudeći po ovoj torti, nešto je pošlo strašno loše na putu ovog bračnog para. Dobro je da se sve završilo razvodom, jer da su ostali zajedno, možda bi se scena sa ove torte pretvorila u stvarnost. Da smo na mladoženjinom mestu, izvadili bismo zabranu prilaska, za svaki slučaj.

Sporazumno

Torta za razvod

Kada gledate torte za razvod, možete primetiti dosta nasilnih scena prema supružniku. Da li je to radi duhovitijeg efekta ili stvarno ima mržnje među njima, u to ne ulazimo. Ipak, pravo je osveženju videti ovakvu tortu, gde su oba bračna druga nasmejana i srećna što su se razveli. 

Mnogo je razloga za raskid braka, a neki su zaista neoprostivi. Ipak, iako retki, sporazumni razvodi u kojima ljudi ostaju prijatelji, mogući su. Zahtevaju dosta truda, ali stvaraju mnogo zdraviju sredinu - za bivše partnere, ali posebno za njihovu decu ako ih imaju. Tako da je ova torta stvarno osveženje u moru ogorčenih torti za razvod.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...