Uživajte u izvrsnoj hrani uz najbolji muzički program u restoranu Hush Hush

14/08/2018

Novosti

Restoran Hush Hush

Restoran Hush Hush je zaista osveženje na gastronomskoj beogradskoj sceni, a za kratko vreme dospeo je u sam vrh najboljih restorana u prestonici.

Zanimljiv enterijer, besprekorna usluga, izvrstan kvalitet i interesantna jela “Balkan Fusion” kuhinje koja samo ovde možete da probate, samo su neki od razloga zašto se ovaj restoran svrstava u najbolje beogradske restorane.

Osim svih pogodonosti koje pruža, restoran Hush Hush može se pohvaliti i vrhunskim muzičkim programom. Ništa lepše od uživanja u ukusnom zalogaju uz dobru muziku, pa zato ovaj restoran angažuje samo najbolje izvođače.

Svi gurmani koji vole da se uz ukusan zalogaj i provesele uz najbolje hitove, znaju da je restoran Hush Hush idealan izbor za to.

Sjajni bendovi koji sviraju uživo, tu su da vam pesmom uvesele svako veče od utorka do nedelje.

U utorak je sa vama bend Treća smena, dok se u sredu možete opustiti uz akustičnu svirku Nenada Cvijetića. Za dobru atmosferu u četvrtak biće zadužen Mare Stambolija, a u petak vas čekaju Bane Kljajić i Željko Stepanović.

Subota je rezervisana za sjajni bend Panta Rei, a provod se nastavlja i nedeljom uz moćni vokal Teodore Baković.

Večera uz svirku uživo je odličan način da provedete veselo veče koje ćete dugo pamtiti.

Obzirom da je restoran Hush Hush smešten u Beton hali, ukoliko vas ponese atmosfera uvek možete nastaviti provod u nekom od obližnjih klubova ili splavova.

Rezervišite svoje mesto i prepustite se svim čarima hedonizma koje restoran Hush Hush nudi.

restoran hush hush 1

Restoran Hush Hush

Karađorđeva 2-4

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...