Uživajte u izvrsnoj hrani uz najbolji muzički program u restoranu Hush Hush

14/08/2018

Novosti

Restoran Hush Hush

Restoran Hush Hush je zaista osveženje na gastronomskoj beogradskoj sceni, a za kratko vreme dospeo je u sam vrh najboljih restorana u prestonici.

Zanimljiv enterijer, besprekorna usluga, izvrstan kvalitet i interesantna jela “Balkan Fusion” kuhinje koja samo ovde možete da probate, samo su neki od razloga zašto se ovaj restoran svrstava u najbolje beogradske restorane.

Osim svih pogodonosti koje pruža, restoran Hush Hush može se pohvaliti i vrhunskim muzičkim programom. Ništa lepše od uživanja u ukusnom zalogaju uz dobru muziku, pa zato ovaj restoran angažuje samo najbolje izvođače.

Svi gurmani koji vole da se uz ukusan zalogaj i provesele uz najbolje hitove, znaju da je restoran Hush Hush idealan izbor za to.

Sjajni bendovi koji sviraju uživo, tu su da vam pesmom uvesele svako veče od utorka do nedelje.

U utorak je sa vama bend Treća smena, dok se u sredu možete opustiti uz akustičnu svirku Nenada Cvijetića. Za dobru atmosferu u četvrtak biće zadužen Mare Stambolija, a u petak vas čekaju Bane Kljajić i Željko Stepanović.

Subota je rezervisana za sjajni bend Panta Rei, a provod se nastavlja i nedeljom uz moćni vokal Teodore Baković.

Večera uz svirku uživo je odličan način da provedete veselo veče koje ćete dugo pamtiti.

Obzirom da je restoran Hush Hush smešten u Beton hali, ukoliko vas ponese atmosfera uvek možete nastaviti provod u nekom od obližnjih klubova ili splavova.

Rezervišite svoje mesto i prepustite se svim čarima hedonizma koje restoran Hush Hush nudi.

restoran hush hush 1

Restoran Hush Hush

Karađorđeva 2-4

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...