Uživajte u Nedelji vina i sira u restoranu Put Oko Sveta

15/10/2018

Akcije

Restoran Put Oko Sveta

Vino i sir su stari ljubavnici koji ne mogu jedno bez drugog. Spoja ih ljubav prema dobrim ukusima i svaki put kada su zajedno stvaraju pravu gastronomsku magiju koja opčinjava svakog hedonoistu.

Naravno, ne ide svako vino sa svakom vrstom sira. Treba ih znati upariti, a restoran Put Oko Sveta je ekspert za tu oblast.

Zbog toga vam ovaj sjajni restoran predstavlja Nedelju vina i sira, koja predstavlja pravo oduševljenje za sva vaša čula.

U periodu od 17. do 24. oktobra, možete uživati u degustacionom meniju po ceni od 800 dinara. Taj meni obuhvata tri različita vrsta vina, savršeno uparena uz razne vrste francuskih sireva. Količina vina i sira je degustaciona.

Restoran Put Oko Sveta izabraće 10 najboljih vina iz svoje široke ponude, a gosti će odlučiti koja tri od njih će želeti da probati.

Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku i rezervišite svoje mesto u restoranu Put Oko Sveta već sada. Rezervaciju možete napraviti na broj telefona: 066/00-24-00 ili online ako kliknete ovde.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...