Uživajte u Nedelji vina i sira u restoranu Put Oko Sveta

15/10/2018

Akcije

Restoran Put Oko Sveta

Vino i sir su stari ljubavnici koji ne mogu jedno bez drugog. Spoja ih ljubav prema dobrim ukusima i svaki put kada su zajedno stvaraju pravu gastronomsku magiju koja opčinjava svakog hedonoistu.

Naravno, ne ide svako vino sa svakom vrstom sira. Treba ih znati upariti, a restoran Put Oko Sveta je ekspert za tu oblast.

Zbog toga vam ovaj sjajni restoran predstavlja Nedelju vina i sira, koja predstavlja pravo oduševljenje za sva vaša čula.

U periodu od 17. do 24. oktobra, možete uživati u degustacionom meniju po ceni od 800 dinara. Taj meni obuhvata tri različita vrsta vina, savršeno uparena uz razne vrste francuskih sireva. Količina vina i sira je degustaciona.

Restoran Put Oko Sveta izabraće 10 najboljih vina iz svoje široke ponude, a gosti će odlučiti koja tri od njih će želeti da probati.

Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku i rezervišite svoje mesto u restoranu Put Oko Sveta već sada. Rezervaciju možete napraviti na broj telefona: 066/00-24-00 ili online ako kliknete ovde.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...