UŽIVANJE ZA NAJMLAĐE: Manifestacija 13. Leto na Keju

10/07/2018

Novosti

Leto na Keju

Školski raspust je već uveliko počeo, a leto za mališane u Beogradu je i više nego zabavno. Pored mnogih manifestacija koje se organizuju širom grada, jedna se izvaja kao posebno interesantna za decu – Leto na Keju.

Ova manifestacija održava se trinaesti put za redom i pruža zabavu za celu porodicu. Traje do 31. avgusta, a održava se u organizaciji Turističko-kulturnog centra Zemun i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun.

U okviru ovog događaja, mlađe generacije mogu uživati svakog petka i subote u brojnim predstavama, plesnim večerima, druženjima i ostalim sadržajima za decu.

PROGRAM MANIFESTACIJE:

 • Petak, 13. jul od 18:30h

- Dečija predstava i muzička igraonica za decu Klovna Paje

 • Subota, 14. jul od 19:00h

- Dečija predstava „Zatočena princeza“

 • Petak, 20. jul od 18.00h

- Likovni atelje „Linija“ – likovna radionica sa Andreom Pljakić

 • Subota, 21. jul od 18:30h
 • Dia muzički centar-koncert i gostovanje Darije Vračević
 • Petak, 27. jul od 18:30h

- Plesna radionica pod vođstvom Ace Aničića

 • Subota, 28. jul od 19:00h

- Dečija predstava „Potraga za blagom“

 • Petak, 3. avgust od 18:30h

- Plesno veče i radionica plesa pod vođstvom Ace Aničića

 • Subota, 4. avgust od 18:30h

- Dečija predstava Klovna Pere

 • Petak, 10. avgust od 18:00h

- Crtanje po licu i likovna radionica sa Andreom Pljakić

 • Subota, 11. avgust od 19:00h

- Dečija predstava „Usamljeni vuk“

 • Petak, 17. avgust od 19:00h

- Muzička radionica „Artistikum“

 • Subota, 18. avgust od 18:30h

- Dečija predstava i muzička igraonica za decu Klovna Paje

 • Petak, 24. avgust od 19:00h

- Dečija predstava „Medina šumska avantura“

 • Subota, 25. avgust od 18:00h

- Likovni atelje Linija – likovna radionica sa Andreom Pljakić

 • Petak, 31. avgust od 18:30h

- Peđolino i zatvaranje manifestacije

Manifestacija Leto na Keju pruža vašim mališanima jedinstvenu zabavu kroz organizovane kulturne događaje. Ukoliko želite da dodatno ulepšate dan svojoj porodici, onda je poseta nekom od beogradskih restorana koji se nalaze na Zemunskom keju sjajan način za to. Prelep ambijent sa pogledom na reku i ukusan obrok pre ili posle uživanja u manifestaciji Leto na Keju, učiniće taj dan jednom od nezaboravnih uspomena.
Pogledajte koji se beogradski restorani nalaze u neposrednoj blizini:

Restoran Sent Andrea

Zemunski kej prelepo je mesto za šetnju sa porodicom u toplim popodnevima, a manifestacija Leto na Keju pruža mnogo sadržaja koji su atraktivni deci.

Posle aktivnog dana, vaši mališani će se izmoriti i ogladneti, tako da vam preporučujemo da napravite predah u restoranu Sent Andrea, koji se nalazi u samom vrhu najboljih beogradskih restorana.

Smešten na samoj obali reke, pogled iz njegove bašte savršen je za odmaranje i punjenje baterija. Sam restoran uređen je u primorskom stilu, pa ćete imati utisak da ste se magično prebacili u neku jadransku konobu.

Mediteranska muzika i raznovsan riblji meni samo dodatno pojačavaju tu iluziju.

Restoran Sent Andrea jedan je od najboljih ribljih restorana u Beogradu. Ovde možete probati raznorazne morske specijalitete, sa garancijom da su sveži pošto sva morska riba i plodovi mora svakodnevno stižu direktno sa mreža jadranskih ribolovaca.

Rečna riba je takođe na meniju, a sva jela spremaju vrhunski majstori svog zanata.

S obzirom na to da deca često ne vole ribu, to ne mora vas da spreči da uživate u njoj. Meni restorana Sent Andrea ima poseban odeljak u sa nazivom “Sigurno kopno” u kome se nalaze specijaliteti od mesa, kao i veliki izbor pasti, salata i drugih jela koja će se svideti vašim mališanima.

Porodični ručak u restoranu Sent Andrea je uživanje za celu familiju, koje će vam ostati dugo u lepom sećanju.

Restoran Sent Andrea

Restoran Žabar

U blizini hotela Jugoslavija, na samom keju nalazi se restoran Žabar koji je sjajno mesto za porodični ručak. Na samom ulazu u restoran, skulptura žabe želi dobrodošlicu gostima.

Enterijer restorama je veoma neobičan i preovladava drvo koje se sjajno uklapa sa zanimljivim i udobnim nameštajem. U skladu sa nazivom, ceo restoran prošaran je simbolima koji oslikavaju žabu i čine dizajn zaista posebnim i bajkovitim.

Preovladava veoma prijatna i porodična atmosfera, pa je ovo mesto idealno za opuštanje sa porodicom, ali i za druženje sa prijateljima ili poslovni sastanak.
Prelepa terasa je kao stvorena za uživanje u toplim danima, a nestvaran pogled koji se pruža sa nje na reku daje dodatnu čar ambijentu.

Već više od dve decenije restoran Žabar opravdava svoj dobar glas kvalitetom usluge, ali i izvanrednim kulinarskim specijalitetima. Kada jednom probate jela iz njegove kuhinje, sigurno ćete im se opet vraćati.

Bogat jelovnik ovog restorana zadovoljiće svaku vašu želju, bilo da ste raspoloženi za meso ili sveže rečne ili morske specijalitete. Predjelo Žabar uvek je dobra preporuka, a dezerti će oduševiti vaše najmlađe sladokusce. Baka Darin kolač je jedinstven specijalitet koji se služi samo u ovom restoranu, a koji pruža pravu eksploziju ukusa.

Preljubazno osoblje, prijatni porodični ambijent i izvanredna hrana, više su nego dovoljni razlozi da posetite ovaj bajkoviti restoran i uverite se u njegov kvalitet. Restoran Žabar se sa pravom svrstava u najbolje beogradske restorane i nema sumnje da ćete uživati u njemu.

Restoran Žabar

 

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...