ZA ČETVORONOŽNE GOSTE: U ovom baru prave KOKTELE ZA PSE

05/04/2018

Zanimljivosti

Pseći kokteli

Vlasnici pasa često su pred problemom – petak je veče i svi vaši prijatelji idu u bar, ali vi ne možete da im se pridružite jer morate da ostanete kući i čuvate svog krznenog prijatelja.
Nekad to može da bude mnogo zabavnije od gužvanja u prepunom baru, ali sigurno ima noći kada bi vam baš godilo da izađete. Idealno - i povedete svog psa sa sobom.

Iako se većina barova, kafića i restorana koji poseduju baštu, sa prvom najavom proleća pretvaraju u one koji dozvoljavaju ljubimce, ovaj bar u Londonu premašio je sve po svojoj gostoljubivosti prema psima.

U baru Smith & Whistle, ne samo da su psi dobrodošli, već imaju i koktel meni specijalno dizajniran za njih.

Pas pije koktel

Od čega se sastoji pseći koktel?

Nutricionista za pse (da, to je stvarno zanimanje), Dejvid Džekson, u saradnji sa ovim barom kreirao je koktel meni koji je potpuno bezbedan za vašeg ljubimca.

Tako koktel Bow Wow Bubbly sadrži takozvani Proseko sa borovnicama za ljubimce, dok je Poochie Colada miks kelja, brokolija i kokosove vode.

Obično pivo toksično je za pse jer sadrži hmelj koji im nikako ne prija, pa se na meniju nalazi i posebno pivo, dizajnirano specijalno za pse. Ovo pivo je bezalkoholno, negazirano i pravi se od kombinacije bujona i žitarica pogodnih za pse.

Pas pije koktel

Sve namirnice brižljivo su odabrane tako da povoljno utiču na zdravlje vašeg ljubimca.
Tako zajedno sa vašim krznenim prijateljem možete da uživate u ispijanju koktela.
Samo će vaši verovatno biti biti jači, ali podjednako ukusni.


 

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...