ZA ČETVORONOŽNE GOSTE: U ovom baru prave KOKTELE ZA PSE

05/04/2018

Zanimljivosti

Pseći kokteli

Vlasnici pasa često su pred problemom – petak je veče i svi vaši prijatelji idu u bar, ali vi ne možete da im se pridružite jer morate da ostanete kući i čuvate svog krznenog prijatelja.
Nekad to može da bude mnogo zabavnije od gužvanja u prepunom baru, ali sigurno ima noći kada bi vam baš godilo da izađete. Idealno - i povedete svog psa sa sobom.

Iako se većina barova, kafića i restorana koji poseduju baštu, sa prvom najavom proleća pretvaraju u one koji dozvoljavaju ljubimce, ovaj bar u Londonu premašio je sve po svojoj gostoljubivosti prema psima.

U baru Smith & Whistle, ne samo da su psi dobrodošli, već imaju i koktel meni specijalno dizajniran za njih.

Pas pije koktel

Od čega se sastoji pseći koktel?

Nutricionista za pse (da, to je stvarno zanimanje), Dejvid Džekson, u saradnji sa ovim barom kreirao je koktel meni koji je potpuno bezbedan za vašeg ljubimca.

Tako koktel Bow Wow Bubbly sadrži takozvani Proseko sa borovnicama za ljubimce, dok je Poochie Colada miks kelja, brokolija i kokosove vode.

Obično pivo toksično je za pse jer sadrži hmelj koji im nikako ne prija, pa se na meniju nalazi i posebno pivo, dizajnirano specijalno za pse. Ovo pivo je bezalkoholno, negazirano i pravi se od kombinacije bujona i žitarica pogodnih za pse.

Pas pije koktel

Sve namirnice brižljivo su odabrane tako da povoljno utiču na zdravlje vašeg ljubimca.
Tako zajedno sa vašim krznenim prijateljem možete da uživate u ispijanju koktela.
Samo će vaši verovatno biti biti jači, ali podjednako ukusni.


 

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...