ZA ISITINSKE LJUBITELJE: Jestivi bidermajeri i kićenje napravljeni od sastojaka za PICU

11/06/2018

Zanimljivosti

Pica bidermajer

Već smo duboko zagazili u sezonu venčanja. Za one koji planiraju sa stanu na “ludi kamen”, a u isto vreme su pasionirani ljubitelji pice, sada posoji novi način da je uklopite u svoj bitan dan. Svi se možemo složiti da pica jednostavno nije jelo koje se služi na svadbama. Ma koliko mladenci možda obožavaju ovaj specijalitet, svojim gostima će poslužiti malo elegantniji obrok.
Ipak, to nije razlog da se  potpuno odreknete ovog specijaliteta. Sada postoji način na koji i pica može biti deo vašeg venčanja, a da se ne nađe na gozbenom stolu.

Lanac američke picerije Villa Italian Kitchen na tržište je plasirao nešto potpuno neobično – bidermajere i kićenje od pice.
Oni ne podsećaju samo na picu -  bidermajeri i kićenje za rever napravljeni su od pravih sastojaka za picu.

Pica bidermajer i kićenje

- Ovo je savršeno za sve koji žele da uvedu nešto otkačeno i ukusno što će venčanje učiniti posebnim. Pica bidermajeri i kićenja za rever napravljeni su da podsećaju na cvetni dezen, a ručno ih izrađuje njujoršk stilista za hranu Džesi Berden. Napravljeni su od svežeg pica testa, mocarele, svežih kalifornijskih paradajiza i ljute kobasice – objasnili su čelnici Villa Italian Kitchen-a.

Ukoliko se službeni deo venčanja oduži ili matičar kasni, uvek možete da čapnete malo svog pica bidermajera koji je 100% jestiv.

Pica bidermajer

Ipak, morate biti veoma pažljivi – paradajiz i sir mogu biti opasni neprijatelji beloj venčanici.
Bez obzira na to, pica fanatici oduševljeni su ovom idejom da njihov omiljni specijalitet bude integralni deo svadbe na ovaj način.

Međutim, neće svi ljubitelji pice imati priliku za to. Bidermajeri i kićenje od pice nije dostupno u slobodnoj prodaji. Villa Italian Kitchen nasumice će birati ograničen broj srećnih dobitnika koji se prijave na njihovom sajtu, a koji će dobiti ovaj pica set za venčanje besplatno.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...