ZABAVA I ROMANTIKA NA SVAKOM KORAKU: Provedite nezaboravan Dan zaljubljenih u Beogradu!

13/02/2018

Zanimljivosti

Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je stigao, a vi želite svojoj voljenoj osobi da pružite još nešto pored romantične večere?
Onda ste u pravom gradu, pošto se u Beogradu ljubav slavi svaki dan!
Romantika se može naći na svakom uglu, samo ako bolje pogledate. Zaboravite plišane mede, cveće i materijalne poklone - iskustva su ono što ostaje večna uspomena.
Evo kako da poklonite voljenoj osobi nezaboravan Dan zaljubljenih u prestonici.

Klizanje

Klizanje važi za jednu od najromantičnijih sportskih aktivnosti. Ruka u ruci, toplina tela i magičan led sjajan su početak Dana zaljubljenih za pamćenje.
Osim romantike, klizanje je zabavno!
Ako nikada niste stali na led, onda može da bude još zabavnije. Ne plašite se da ćete ispasti trapavi, jer sigurno hoćete. Dok se ne uhodate, komično ćete mahati rukama dok ne uhvatite caku klizanja, možda i bezazleno pasti par puta. Ipak, ne plašite se - to nije loša stvar. Trapavost na ledu je neodoljiva i sigurno će izmamiti osmeh na lice vaše posebne osobe. Takođe, ostaće u sećanju kao lepa uspomena na vašu hrabrost i spremnost da savladate nešto novo kako bi zajedno uživali u do sada neoprobanoj aktivnosti.
Nema boljeg načina da postanete bliži sa osobom prema kojoj gajite najlepša osećanja, nego da zajedno iskusite nove stvari, a zima je pravo vreme da probate da klizate.

Klizanje

Kuvano vino

Posle par sati klizanja po hladnom ledu, potrebno je nešto da vas zagreje. Kuvano vino u nekom zanimljivom kafiću vratiće vam boju u obraze.
Uostalom, kod nas se 14. februara slavi Sveti Trifun, a za ovu slavu slavu je karakteristično da se obavezno pije vino.
Ukoliko ne pijete vino, topla čokolada će vas takođe dobro zagrejati, zasladiti i dati vam energije za nastavak romantičnog dana.

Par pije kuvano vino

Šetnja centrom grada

Možda vam šetnja Knez Mihajlovom i ne predstavlja baš neki romantični gest, ali svetla novogodišnje rasvete koja još uvek sijaju u predvečerje daju joj neku posebnu čar.
Šetajte polako, držeći se za ruke, i upijajte zaljubljenost i romantiku parova oko vas.
Ne dajte da vas kiša koju prognoziraju spreči u tome – ponesite kišobran i potrudite se da uživate u koračanju pored partnera dok ne dođete do najlepšeg dela Beograda.

Knez Mihajlova ulica

Kalemegdan

Kliše – to je prvo što ste pomislili, zar ne? Možda i jeste malo izlizano, ali to ne umanjuje romantiku i lepotu koja okružuje Kalemegdansku tvrđavu.
Dođite do vidikovca sa klupicama. Makar u prolazu, na čas, obzirom na niske temperature.
I taj čas biće dovoljan da vas očara pogled na svetlima obasjanu reku, Novi Beograd i moćne mostove, ma koliko puta ste ga videli do sada.
Obzirom da je pored vas neko koga volite, grad će izgledati lepše, magičnije i kao da ga sagledavate celog po prvi put.
Nema romantičnijeg mesta u Beogradu, idealnog za deljenje poljupca.

Kalemegdan

Romantična večera

Posle uzbudljivog, zabavnog i romantičnog dana, vreme je za večeru u dvoje.
Svetlost sveća, ukusna hrana, intimna atmosfera i lagana muzika u nekom od 5 najromantičnijih restorana u Beogradu idealan su završetak dana, koji ćete od sada pamtiti kao najlepši Dan zaljubljenih u životu.

Romantična večera

Živela ljubav!heart

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...