ZBOGOM POZNATOM KONCEPTU: Novi dizajn Mek Donalds restorana u Beogradu

09/03/2018

Zanimljivosti

Novi koncept Mek Donalds restorana

Mek Donalds restorani prepoznatljiv su brend svuda u svetu. Ipak, kompanija je rešila da malo izmeni svoj koncept i u određenim zemljama potpuno promeni izgled svojih restorana.
Povodom 30 godina uspešnog poslovanja u našoj zemlji, Mek Donalds je pripremio brojna iznenađenja za svoje goste.

Verovatno ste čuli i možda se veoma obradovali vešću da je početkom meseca ovaj lanac brze hrane uveo isporuku hrane na kućnu adresu.
Takođe je renoviran i otvoren McDonald’s Time Out restoran u Bulevaru Mihajla Pupina, koji je potpuno drugačijeg dizajna od ostalih njihovih restorana.

Novi koncept Mek Donalds restorana

Renoviran je u skladu sa novim Natural Integrity konceptom – novina koju ova kompanija uvodi na globalnom nivou. Srbija je peta zemlja sa ovom novinom, koja je uvedena i u Velikoj Britaniji, Portugaliji, Španiji i Holandiji.

Novi koncept Mek Donalds restorana

Natural Integrity koncept podrazumeva da su materijali koji dominiraju u enterijeru hrast, šperploča i koža koji odišu prirodnošću. Tako su prepoznatljivu crvenu i žutu boju, zamenili zemljani tonovi.
Osim potpuno novog izgleda, inovacija su i terminali za samoporučivanje, gde gost može sa ekrana osetljivog na dodir da poruči šta želi i plati kreditnom karticom, bez odlaska na kasu.

Novi koncept Mek Donalds restorana
Ovaj restoran sada ima i McCafe ponudu, koja je već prisutna u drugim beogradskim Mek donalds restoranima, a zadržao je opciju Mc Drive, koji će kao i do sada raditi 24 časa.

Brojne su spekulacije da je Mek Donaldsov Natural Integrity koncept pokušaj ovog lanca brze hrane da privuku nove mušterije time što će prirodnim materijalima privući nov mušterije.
Obzirom da se Evropljani sve više osvešćuju i usvajaju zdravije prehrambene navike, smatra se da je zato ovaj koncept prvo počeo da se implementira na Starom kontinentu, kako bi izgledom dao iluziju prirodnog i zdravog restorana, iako se meni nije promenio.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...