ZBOGOM POZNATOM KONCEPTU: Novi dizajn Mek Donalds restorana u Beogradu

09/03/2018

Zanimljivosti

Novi koncept Mek Donalds restorana

Mek Donalds restorani prepoznatljiv su brend svuda u svetu. Ipak, kompanija je rešila da malo izmeni svoj koncept i u određenim zemljama potpuno promeni izgled svojih restorana.
Povodom 30 godina uspešnog poslovanja u našoj zemlji, Mek Donalds je pripremio brojna iznenađenja za svoje goste.

Verovatno ste čuli i možda se veoma obradovali vešću da je početkom meseca ovaj lanac brze hrane uveo isporuku hrane na kućnu adresu.
Takođe je renoviran i otvoren McDonald’s Time Out restoran u Bulevaru Mihajla Pupina, koji je potpuno drugačijeg dizajna od ostalih njihovih restorana.

Novi koncept Mek Donalds restorana

Renoviran je u skladu sa novim Natural Integrity konceptom – novina koju ova kompanija uvodi na globalnom nivou. Srbija je peta zemlja sa ovom novinom, koja je uvedena i u Velikoj Britaniji, Portugaliji, Španiji i Holandiji.

Novi koncept Mek Donalds restorana

Natural Integrity koncept podrazumeva da su materijali koji dominiraju u enterijeru hrast, šperploča i koža koji odišu prirodnošću. Tako su prepoznatljivu crvenu i žutu boju, zamenili zemljani tonovi.
Osim potpuno novog izgleda, inovacija su i terminali za samoporučivanje, gde gost može sa ekrana osetljivog na dodir da poruči šta želi i plati kreditnom karticom, bez odlaska na kasu.

Novi koncept Mek Donalds restorana
Ovaj restoran sada ima i McCafe ponudu, koja je već prisutna u drugim beogradskim Mek donalds restoranima, a zadržao je opciju Mc Drive, koji će kao i do sada raditi 24 časa.

Brojne su spekulacije da je Mek Donaldsov Natural Integrity koncept pokušaj ovog lanca brze hrane da privuku nove mušterije time što će prirodnim materijalima privući nov mušterije.
Obzirom da se Evropljani sve više osvešćuju i usvajaju zdravije prehrambene navike, smatra se da je zato ovaj koncept prvo počeo da se implementira na Starom kontinentu, kako bi izgledom dao iluziju prirodnog i zdravog restorana, iako se meni nije promenio.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...