Znate li da postoji letnji kamp posvećen SLANINI?

20/05/2017

Zanimljivosti

Slanina

Slanina je jedan od retkih namirnica koja se može naći u većini zemalja širom sveta. Mi je obožavamo, ali Amerikanci su prosto ludi za njom. Bukvalno. Toliko da su napravili letnji kamp posvećen slanini.

Onlajn prodavnica Zingerman za ljubitelje hrane koja prodaje sve od kuhinjskih spravica do čokoladnih tartufa sa ljutom papričicom, napravio je kamp za sve ljubitelje svinjetine, a posebno slanine. Dobrodošli su svi koji žele da slave istoriju ove mesne prerađevine, da probaju slaninu, ali i da nauče neke nove veštine.

Kamp se sastoji od niza aktivnosti – časovi kuvanja na kojima će vas uputiti u sve tajne kuvanja sa slaninom, noćna zabava uz prase na ražnju, restorantske ture po Detroitu i besplatan ulični festival  za poslednji dan u kampu.

Slanina

Svi prihodi od ovog kampa idu u dobrotvorne svrhe, pa dok se sladite slasnom slaninom, učite o njenoj istoriji i kuvanju sa njom, usput činite i dobro delo.

Slaninarski kamp biće održan od 21 maja do 4 juna u Mičigenu, pa ako ste tada planirali da posetite Ameriku, a veoma volite slaninu, skoknite do ovog kampa.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...