HRSKAVO, A SOČNO: Pačetina u lisnatom testu

Restoran Little Bay

pacetina u lisnatom testu restoran little bay
price tag

850 din

utisak

Jedno veče rešili smo da častimo sebe daškom luksuza, pa smo se uputili u restoran Little Bay. Sa razlogom je ovaj restoran pravi dragulj beogradskog ugostiteljstva, a više o atmosferi i o tome kako smo ga doživeli pročitajte ovde, da se ne ponavljamo.

Iz bogatog menija izabrali smo nešto što nam se učinilo najzanimljivijim i što nikada do sada nismo probali – pačetinu u lisnatom testu. Iskreno, pitali smo se da li je ovom jelu mesto u delu sa glavnim jelima ili više pripada predjelima.

Kada je jelo posluženo, sve sumnje pale su u vodu – porcija je bila toliko obimna i hranjiva da predstavlja veoma jak ručak i više nego dovoljnu večeru.

Dobili smo veliko trouglasto pecivo od lisnatog testa na aromatičnom crvenom kupusu. Na sam pogled se videlo da je savršeno ispečeno, a prvi zalogaj je to i opravdao. Pačetina daje ovom hrskavom jelu sočnost, a ukusi se prepliću u perfektnoj fuziji. Začinjeno je taman koliko treba kako se ne bi narušila harmonija ukusa, a crveni kupus je tako lepo spremljen da ga je čak i kolega koji ne voli povrće slistio sa tanjira.

Odlično jelo, za svaku preporuku.

slični specijaliteti

biftek rolnica 1 (1)

Biftek Salsa Verde

Restoran Dolly Bell

Cena: 1720 din

dupli burger

Ovaj dupli burger je nešto što morate da probate

Restoran Put Oko Sveta

Cena: 890 din