ALKOHOLNI SLATKIŠ: Pivo sa ukusom SNIKERSA

06/11/2017

Zanimljivosti

Pivo i snikers

Pažnja pivopije koji volite slatkiše!

Pivara u Ilanoisu pod nazivom Poljana Pivska Kompanija napravila je novo pivo pod nazivom Fun Size Milk Stout, sa ukusom Snikers čokoladice.

Pivo sa ukusom Snikersa

Na tržištu piva već postoji pivo sa ukusom čokolade ili pivo pravljeno samo od kako semenki, ali specifičnost ovog novog piva je ono što ga čini intrigantnim.

Snikers čokoladica stvarno ima jedinstven ukus – slatka čokolada u kombinaciji sa karamelom i slanoćom kikirikija čine je idealnom čokoladicom.

Po objavama pivare, Fun Size pivo ima mlečnu bazu i pravi se od istih sastojaka kao čokoladica. Tako da sadrži mleko, laktozni mlečni šećer, kikiriki, vaniliju, kakao i morsku so. Veoma čudni sastojci za pivo, ali pivara navodi da nije previše slatko, iako ne znamo kako su to postigli.

Iako ima ukus Snikersa, ovo pivo nije nimalo naivno i sadrži 6% alkohola.
Osim ukusa, i reklama neodoljivo podseća na slogan ove čokoladice koji je pivara „ćapila“.

- Vi niste vi kada ste žedni. Zato zadovoljite svoju žeđ ovom zabavnom poslasticom – slogan je pod kojim se reklamira ovo čokoladno pivo.

U poslednjih godinu dana, svet piva doživeo je pravu revoluciju što se tiče ukusa koji se u njega stavljaju. Posle raznih voćnih piva, piva sa marihuanom i suludog piva sa ukusom nudli, ovo pivo i ne izgleda kao totalno besmislena ideja.

Svejedno, to ne znači da ovo nije skrnavljenje jednog od najboljih alkoholnih pića na svetu. Ono što valja ne treba menjati, pa je tako originalan ukus piva uvek najbolji mogući i nema potrebe za dodavanjem ikakvih aroma. Pogotovo ne čokoladnog tipa.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...