ALKOHOLNI SLATKIŠ: Pivo sa ukusom SNIKERSA

06/11/2017

Zanimljivosti

Pivo i snikers

Pažnja pivopije koji volite slatkiše!

Pivara u Ilanoisu pod nazivom Poljana Pivska Kompanija napravila je novo pivo pod nazivom Fun Size Milk Stout, sa ukusom Snikers čokoladice.

Pivo sa ukusom Snikersa

Na tržištu piva već postoji pivo sa ukusom čokolade ili pivo pravljeno samo od kako semenki, ali specifičnost ovog novog piva je ono što ga čini intrigantnim.

Snikers čokoladica stvarno ima jedinstven ukus – slatka čokolada u kombinaciji sa karamelom i slanoćom kikirikija čine je idealnom čokoladicom.

Po objavama pivare, Fun Size pivo ima mlečnu bazu i pravi se od istih sastojaka kao čokoladica. Tako da sadrži mleko, laktozni mlečni šećer, kikiriki, vaniliju, kakao i morsku so. Veoma čudni sastojci za pivo, ali pivara navodi da nije previše slatko, iako ne znamo kako su to postigli.

Iako ima ukus Snikersa, ovo pivo nije nimalo naivno i sadrži 6% alkohola.
Osim ukusa, i reklama neodoljivo podseća na slogan ove čokoladice koji je pivara „ćapila“.

- Vi niste vi kada ste žedni. Zato zadovoljite svoju žeđ ovom zabavnom poslasticom – slogan je pod kojim se reklamira ovo čokoladno pivo.

U poslednjih godinu dana, svet piva doživeo je pravu revoluciju što se tiče ukusa koji se u njega stavljaju. Posle raznih voćnih piva, piva sa marihuanom i suludog piva sa ukusom nudli, ovo pivo i ne izgleda kao totalno besmislena ideja.

Svejedno, to ne znači da ovo nije skrnavljenje jednog od najboljih alkoholnih pića na svetu. Ono što valja ne treba menjati, pa je tako originalan ukus piva uvek najbolji mogući i nema potrebe za dodavanjem ikakvih aroma. Pogotovo ne čokoladnog tipa.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...