Lagana večerica, pa uživanje u Muzičkim danima na Trgu republike

26/12/2017

Zanimljivosti

Figurica Deda Mraza na klaviru

Beograd odiše novogodišnjem raspoloženjem, a u centru grada on je posebno prisutan.

Uvertira za doček Nove godine na Trgu republike počinje manifestacijom Muzički dani. Ovde će od 25. do 28. decembra nastupati poznati domaći di-džejevi i muzičari.
Ponedeljak je prošao u ritmu rok muzike, dok će vas u utorak razdrmati zvuci hip-hopa. U sredu će binu zaposeti tri sjajna di džeja koji će puštati najbolje hitove elektronske muzike. Poslednje veče, četvrtak 28. decembar će obeležiti pop note.

Svi nastupi održavaju se od 20:00h, a iako neće biti previše hladno, ne valja đuskati praznog stomaka.
Zato vam predlažemo da prvo odete na laganu večericu, pa da se potom prepustite muzičkom spektaklu, a evo i nekoliko idelnih restorana u neposrednoj blizini.
 

Atera Business Suites

Ukoliko želite da budete veoma blizu manifestaciji, restoran Atera Business Suites smešten je na samo par koraka od Trga republike, u Knez Mihailovoj 1-3.
Veoma moderan i prijatan dizajn ambijeta sjajan je za uživanju u dobrom zalogaju. Služe specijalitete internacionalne kuhinje, a poznat je po sjajnoj pasti, biftecima i obrok salatama.

Restoran Atera Business Suites

Campo de Fiori

Ukoliko ste se nameračili na picu, jedno od najboljih mesta za ovaj specijalitet nalazi se na par minuta lagane šetnje od Trga repulike, na početku Skadarlije – restoran Campo de Fiori.
Pravi italijanski restoran u samom srcu Beograda, u kome probati još mnogo varijanti i neobičnih kombinacija pici od kojih su sve preukusne.
Preporučujemo  picu sa suvim šljivama, a kakvog je ukusa pročitajte ovde.

Osim pica koje su možda najbolje u gradu, ovaj restoran i veliki izbor pasti, lazanja i mediteranskih jela. Ukoliko pratite pravila hrono ishrane, onda je ovo pravo mesto za vas pošto imaju i kompletan hrono meni.

Pica iz restorana Campo de Fiori

Dorian Grej

Restoran Dorian Grej takođe je veoma blizu centra i nalazi se u ulici Strahinjića bana. Jelovnik je bogat specijalitetima internacionalne kuhinje i stalno se dopunjuje novim inovacijama. Osim po izvrsnoj kuhinji, poznat je po izuzeznoj vinskoj karti i velikim izborom najrazličitijih vina.
Ukoliko volite da sedite na svežem vazduhu, ovo je pravo mesto za vas. Dorian Grej opremljen je inovativni sistem grejanja koji se zasniva na principu infracrvenog zagrevanja tako da i u najhladnijim danima možete da sedite u bašti, a da vam bude toplo kao da ste unutra.

Restoran Dorian Grej

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...