Little Bay – pravi dragulj beogradskog ugostiteljstva

08/06/2017

Posetili smo

Umorni od ludog vikenda na splavovima, želeli smo malo da očistimo svoj um i priuštimo mu pravo opuštanje uz zvuke klasične muzike. Uz to smo hteli i da uživamo u dobrom zalogaju, pa smo se zaputili na jedino mesto u Beogradu koje to objedinjuje – restoran Little Bay.

Osećaj koji imate kada prvi put zakoračite ovde je neopisiv. Koliko god da ste čitali o njegovom uređenju, kada se nađete na licu mesta ne možete ostati ne iznenađeni.

Restoran Little Bay
Kao da ste uskočili u vremeplov i našli se u eri baroka. Taj utisak daje jedinstven enterijer restorana koji podseća na ekskluzivno pozorište. Pozorišne lože koje se prostiru sa obe strane ovog restorana samo dopunjuju taj dojam.

Zidove krase oslikani portreti najvećih umetnika klasične muzike, a zlatni ornamenti i teške crvene zavese čine da se osećate kao da večerate na sred pozornice.

Restoran Little Bay

Ljubazna hostesa potvrdila je našu rezervaciju i odvela nas do našeg stola, a konobar se stvorio pored nas čim smo se smestili.
Pošto smo proučili raznovrsni meni, odlučili smo se za nešto što do tada nismo probali – pačetinu u lisnatom testu, a kakvog je bila ukusa saznajte ovde.

Pošto je bila poprilična gužva, mislili smo da ćemo dugo čekati hranu, ali prijatno nas je iznenadila brzina kojom je ona stigla.

Restoran Little Bay

Pošto je bio četvrtak, bilo je to veče operskih muzičkih arija. Velikani opere pevali su tik pored nas, a to je nešto što nismo nikada očekivali da ćeo sanjati, a kamoli doživeti.
Osećali smo se kao na bečkom dvoru, uz divan ambijent i sjajni performans koji možete videti samo u pozorištu.

Restoran Little Bay

Neverovatna atmosfera koja prožima ovo mesto, potpuno drugačiji dizajn, klasična muzika, izvanredna hrana, preljubazno i iskusno osoblje i veoma pristupačne cene su razlog zašto ćemo sigurno ponovo doći u restoran Little Bay.

Taj doživljaj stvarno morate da iskusite.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...