Restoran Tesla – nešto potpuno drugačije i jedinstveno

03/11/2017

Posetili smo

Restoran Tesla je za kratko vreme stekao reputaciju odličnog restorana koji se izdvaja svojom jedinstvenošću od ostalih restorana u Beogradu. Kako bi videli da li je zaista tako, odlučili smo da ga posetimo.

Njegov spoljašnji izgled odaje utisak da ulazite neki drugi svet, a čim pređete njegov prag shvatite da je taj utisak i te kako opravdan.

Restoran Tesla

Restoran je inspirisan našim najpoznatijim naučnikom, Nikolom Teslom, a njegov ambijent izgleda kao da ga je on lično uređivao. Od zanimljivih, poluogoljenih zidova sa kojih vise žice i kukice, preko sjajnih klasičnih lustera i neobičnog nameštaja, ovaj prostor predstavlja skup brižljivo biranih detalja koji se savršeno uklapaju.

Restoran Tesla
Restoran predstavlja omaž našem genijalcu, i jedini je restoran – muzej u Beogradu. Specijalna interaktivna postavka približiće vam lik i delo ovog brilijantnog naučnika, pa uvek možete da naučite nešto novo.

Restoran Tesla, interaktivna izložba

Mi smo rešili da navratimo u večernjim satima, kada restoran nudi i bogat muzički program. Izabrali smo veče džez muzike, a bend uživo potpuno nas je oduševio.
Usluga je odlična, a konobari su veoma ljubazni i predustretljivi. I brzi, iako je bila poprilična gužva. Kuhinja izgleda takođe radi kao podmazana jer smo poručeno jelo dobili za vrlo kratko vreme.

Restoran Tesla

Odlučili smo se za jagnjeće kotlete sa pireom od šargarepe, a kakvog je ukusa saznajte ovde.

Jagnjeći kotleti sa pireom od šargarepe

Ono što nam se posebno svidelo je to da na meniju nema klasičnih jela i veoma je specifičan. Kao da šalje poruku da se svima ne može ugoditi i da je pravljen za određeniju ciljnu grupu – za one koji vole da eksperimentišu sa novim ukusama i kombinacijama.

Atmosfera je veoma prijatna i opuštena, a restoran Tesla ima potpuno drugu priču od svih ostalih beogradskih restorana. Svoju priču, koja ga i čini tako posebnim.

Ukoliko želite nešto totalno drugačije i inovativno, onda morate da posetite restoran Tesla. Sigurni smo da ćete se oduševiti ambijentom, uslugom, izvrsnom kuhinjom i sjajnom zabavom koju ovaj restoran pruža.

restoran tesla 52

Restoran Tesla

Karađorđeva 21

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...