ROMANTIČNA VEČERA I ŠTA JOŠ? Evo čime još možete iznenaditi svoju dragu za 8. mart

08/03/2018

Zanimljivosti

Romantična večera

Osvanuo je 8. mart, a vi se još dvoumite šta da poklonite svojoj lepšoj polovini?
Već ste rezervisali mesto u nekom od restorana idealnih za ovu priliku, ali biste da je iznenadite još nekom sitnicom?
Ne brinite, tu smo mi da vam priskočimo u pomoć.

Cveće

Za 8. mart se tradicionalno poklanja cveće. Ipak, svako cveće šalje neku posebnu poruku. Karanfile ostavite za učiteljice u školi, a na plastično cveće koje će skupljati prašinu skroz zaboravite.
Crvene ruže, iako su kliše, klasika su sa razlogom i njima će se svako obradovati. Ukoliko znate koji je omiljeni cvet vaše drage ženske osobe, odlučite se za njega. Sada u cvećarama imaju da se kupe raznorazne korpice sa različitim cvetnim aranžmanima. Osim što su prelepe, ove korpice traju mnogo duže od običnog cveća u buketu.
Ukoliko znate da ne voli cveće, a ima takvih žena, nemojte da forsirate. Ukoliko osobi koja ne voli da dobija cveće donesete buket, to će za nju značiti da je ne poznajete dovoljno.
Preskočite ga u potpunosti i izaberite neki drugi poklon sa liste.

Cveće

Slatkiši

Bombonjere u obliku srca su slatke, ali su teška klasika, osim ako vaša lepša polovina baš obožava tu vrstu čokolade. Bolja varijanta je da kupite ukrasnu kutiju i napunite je njenim omiljenim slatkišima. To će pokazati da ste se potrudili i da znate šta voli.
Ukoliko znate da izbegava slatko, zaobiđite slatkiše u potpunosti. Bilo da je do dijete ili zbog zdravlja, nemojte joj kupovati nešto što će je mamiti da posustane u svojoj odluci, makar i na jedan dan. Pokažite da je podržavate i nemojte je sabotirati primamljivim slatkišima.

Slatkiši

Flaša dobrog pića

Iako nije običaj da se za ovaj dan ženama poklanja alkohol, ukoliko znate da vaša specijalna dama voli da uživa u dobroj čaši vina ili kvalitetnom viskiju, onda je to idealan poklon. Svrha poklanjanja je da osoba koja prima poklon uživa u njemu i da pokažete da je poznajete dovoljno da joj date nešto što voli. Ovo je veoma nekonvencionalan i originalan poklon, koji će je sigurno prijatno iznenaditi.

Vino

Nakit

Još jedan klasičan poklon koji opet pokazuje koliko poznajete svoju draganu. Ako ste primetili da ona samo nosi bižuteriju ili drveni nakit, velika je greška ako joj kupite srebrnu ili zlatnu narukvicu ili ogrlicu. Da voli tu vrstu nakita, verujte nam, već bi ga imala. Bižuterija je mnogo jeftinija od plemenitih metala, tako da će vam možda biti glupo samo da toj poklonite tako neku džidžu. Ipak, devojke koje nose samo bižuteriju smatraće to za idealan poklon.
Isto važi i obrnuto. Ako vaša lepša polovina samo nosi svedene asesoare od srebra ili zlata, onda je tako nešto idealan poklon za nju.
Minđuše kupujte samo ako pouzdano znate da ima bušne uši. U suprotnom, sakupljaće prašinu u fioci.

Nakit

Ručno napravljen poklon

Možda vaša specijalna dama ne voli cveće, ali neće odoleti buketu koji ste napravili sami od papira. Srca od origamija su takođe preslatka, a kada dolaze od muškarca, pokazuju koliki trud je uložio.
Vaša najlepša zajednička slika u originalnom ramu ili odštampana na jastuku, takođe je veoma romantičan poklon.
Najlakše je kupiti poklon , ali oni napravljeni svojim rukama i originalni, ostaju zauvek kao lepa uspomena i vrede neprocenjivo više.

 

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...