Savršene bifrek rolnice iz gastro puba Dolly Bell ostavljaju bez daha

Restoran Dolly Bell

biftek rolnica 1 (1)
price tag

0 din

utisak

Novi Beograd je nedavno postao mesto bogatije za još jedan sjajni restoran u kojem ćete imati priliku da uživate u najukusnijim specijalitetima, ali i odličnoj muzici. Reč je o fantastičnom, prelepom gastro pubu Dolly Bell

Vrlo brzo ga je poneo dobar glas, pa smo se odlučili da ga posetimo i probamo jelo koje svi istinski gurmani obožavaju... Biftek! Ovog puta smo se odlučili za sjajne biftek rolnice i napravili definitivno odličan izbor.

Biftek je odavno poznat kao najkvalitetnije mesto, koje mora da prođe specifičan proces pripreme pre samog pečenja. Vrhunski kulinarski majstori dobro znaju kako da odaberu najbolje komade junećeg mesa, na koji način ih mariniraju, a zatim pripremaju po želji gosta. Mi smo se ovog puta odlučili za srednje pečen biftek i uživanje u najsočnijim zalogajima. Kvalitetni začini i idealan način pripreme učinili su da ovaj komad mesa bude savršeno mekan, softan i da miriše, jednostavno, neodoljivo. 

Način na koji je biftek rolnica servirana, definitivno će vas ostaviti bez daha. Dugogodišnji kuvari veoma vode računa da svako jelo koje izađe iz njihove kuhinje bude pravo malo remek delo.
Spoljašnja strana naše biftek rolnice bila je malo zapečena i hrskava. Ta savršena korica daje pikantan ukus i budi čula. Nakon nje naša nepca su uživala u mekanim i sočnim zalogajima i soku koje je mesto puštalo pri svakom zagrižaju.

Uz savršen prilog na kojem je ovo meso servirano dobili smo pravu simfoniju ukusa na tanjiru. Ukoliko volite meso, ljubitlje ste pravih gastronomskih pikanterija, sigurni smo da je restoran Dolly Bell ostvarenje svih vaših snova. Posetite ga, dozvolite mu da postane vaš broj jedan kada je beogradska ugostiteljska scena u pitanju .

slični specijaliteti