DORUČAK U RESTORANU DESPACITO: Divan način da se započne dan i SPECIJALNA PONUDA koju ne smete da propustite

13/06/2018

Novosti

Restoran Despacito

Poznato je da se po doručku dan poznaje. To je najbitniji obrok u toku dana, a ukoliko ga konzumirate u udobnom i prijatnom ambijentu, onda je to recept za uspešan dan.
Restoran Despacito nudi vam upravo to, ali i mnogo više od toga.
Njegov zanimljiv enterijer ispuniće vas pozitivnom energijom, a prelepa bašta koja je oaza zelenila u samom srcu Novog Beograda stvorena je za uživanje u toplim danima.

Bašta restorana Despacito

Osim predivne bašte, ogromna prednost koju ovaj restoran ima je i privatan parking koji je na raspolaganju svim gostima. Obzirom da se restoran nalazi u atraktivnom i frekventnom A bloku, veliko je rasterećenje što pri poseti ovom restoranu nećete morati da trošite dragoceno vreme tražeći gde ćete ostaviti svoje vozilo.

Svaki obrok u restoranu Despacito je posebno iskustvo, a u toku je specijalna ponuda za doručak - uz svaki naručeni obrok, dobijate BESPLATNO PIĆE PO IZBORU - kafu, čaj, mleko, jogurt ili sok od pomorandže. Ova ponuda važi SVAKOG DANA od 8h do 13h

Restoran Despacito doručak

U ponudi je veliki izbor jela za doručak, bilo da se opredelite za jaja, američke palačinke, prženice ili pak neko tradicionalno jelo napravljeno na poseban način, poput, popare ili kačamaka.

Doručak u restoranu Despacito

AMERIČKE PALAČINKE služe se u veoma zanimljivim kombinacijama: losos sa krem sirom i vlašcem, sa pršutom i musom od ajvara i sa šumskim voćem, medom i kestenom.
Možete odabrati prženice u slatkoj varijanti sa medom, džemom od kajsija i puterom, ili u slanoj varijanti, sa šunkom, sirom i ajvarom.

Doručak u restoranu Despacito
PREMIUM OMLET, kao i JAJA NA OKO u kombinaciji po vašem izboru, sa slaninicom, šunkom, sirom ili kačkavaljem takođe će vas oduševiti svojim jednostavnim, ali vrlo posebnim ukusima.

Doručak u restoranu Despacito

U restoranu Despacito možete probati i poparu sa mladim sirom, kajmakom i trljanicom, kačamak sa slaninicom, ali i palentu sa mladim sirom i kajmakom.

Doručak u restoranu Despacito

Sva jela su idealna za početak dana, a oduševiće vas harmonijom ukusa. U restoranu Despacito jednostavna jela postaju svojevrstan specijalitet, a doručak pravo remek delo vrhunskih kuvara.

Ukoliko želite da vam dan počne sa uživanjem, doručak u restoranu Despacito pravi je recept za produktivan, pozitivan, i nasmejan dan.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...