KOMBINACIJA KOJU NIKO NIJE NI SANJAO: Pomerite se bolonjeze jer NUTELA ŠPAGETE stupaju na scenu

27/12/2017

Zanimljivosti

Nutela pasta

Tokom ove godine videli smo mnogo uspešnih, i još više neuspešnih pokušaa kombinovanja hrane koja nikako ne ide zajedno. Tako su nastale grozote poput piva sa ukusom snikersa i kokica sa ukusom bundeve, ali i zanimljiv miks koji nas je oduvao sa nogu kada smo ga probali - pica sa suvim šljivama.

Svakodnevno vidimo primere da ljudima ne nedostaje kreativnosti pri kreiranju novih jela, ali ovaj australijski restoran prevazišao je sve i napravio NUTELA PASTU.

Ako ste nekada bili toliko pijani da vam je ova kombinacija bila preukusna, niste jedini koji to misle.
Da apsurd bude još veći, restoran Carosello in Moonee Ponds je pasta prelivena Nutelom, zbog koje se Italijanima verovatno prevrće želudac, uneo na svoj jelovnik na Svetski dan paste.

Nutela pasta

Ipak, pre nego što uopšte počnete da zamišljate pastu sa Nutelom, treba da objasnimo da nisu samo skuvali taljatele i ugušili ih u Nutela kremu.
Za ovo jelo koristi se čokolasna pasta koja se pravi od normalne testenine sa dodatkom kakao pudera koji daje čokoladni miris i ukus pasti.
Tako da ovo jelo u suštini nije kombinacija slatko-slane fuzije, već predstavlja dezert. Čokoladna pasta prekriva se velikom količinom Nutele, ukrašava se belom čokoladom, bademima i malinama i bukvalno predstavlja šećernu, kalorijsku bombu.

Nutela pasta

Svi oni koji su uvek želeli da jedu slatkiše za večeru, sada su dobili idealno jelo.

 

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...