KOMBINACIJA KOJU NIKO NIJE NI SANJAO: Pomerite se bolonjeze jer NUTELA ŠPAGETE stupaju na scenu

27/12/2017

Zanimljivosti

Nutela pasta

Tokom ove godine videli smo mnogo uspešnih, i još više neuspešnih pokušaa kombinovanja hrane koja nikako ne ide zajedno. Tako su nastale grozote poput piva sa ukusom snikersa i kokica sa ukusom bundeve, ali i zanimljiv miks koji nas je oduvao sa nogu kada smo ga probali - pica sa suvim šljivama.

Svakodnevno vidimo primere da ljudima ne nedostaje kreativnosti pri kreiranju novih jela, ali ovaj australijski restoran prevazišao je sve i napravio NUTELA PASTU.

Ako ste nekada bili toliko pijani da vam je ova kombinacija bila preukusna, niste jedini koji to misle.
Da apsurd bude još veći, restoran Carosello in Moonee Ponds je pasta prelivena Nutelom, zbog koje se Italijanima verovatno prevrće želudac, uneo na svoj jelovnik na Svetski dan paste.

Nutela pasta

Ipak, pre nego što uopšte počnete da zamišljate pastu sa Nutelom, treba da objasnimo da nisu samo skuvali taljatele i ugušili ih u Nutela kremu.
Za ovo jelo koristi se čokolasna pasta koja se pravi od normalne testenine sa dodatkom kakao pudera koji daje čokoladni miris i ukus pasti.
Tako da ovo jelo u suštini nije kombinacija slatko-slane fuzije, već predstavlja dezert. Čokoladna pasta prekriva se velikom količinom Nutele, ukrašava se belom čokoladom, bademima i malinama i bukvalno predstavlja šećernu, kalorijsku bombu.

Nutela pasta

Svi oni koji su uvek želeli da jedu slatkiše za večeru, sada su dobili idealno jelo.

 

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...